fredag 6 juli 2012

Norrsidan

Idag åkte vi längst upp till Fårö, Bergmans favoritställe, oj vi fick vara med om olika väderomslag, som dis, smått duggregn till sol och värme. De klassiska raukarna var något vi också såg, så häftigt!
Mitt uppe i allt så fick Lars veta att Kraftwerk skulle komma till Göteborg i augusti, han gjorde allt för att försöka få biljetter. "Du förstår,det är ju lika stort för mig att träffa dem som det skulle vara för dig att träffa Jesus" :) då förstår jag att det är viktigt!
Vi åt mat på en restaurang som låg granne med ett häftigt kultställe och där åt jag världens godaste lammfärsbiffar med mycket goda tillbehör! Mums!
Sedan gick vi till Kutens bensin.Oj vilket originellt ställe! Det sägs att folk vallfärdar hit som älskar neon, rost, blues och rockabilly och bilvrak med stil. Är det ett kafé, ett skrotupplag eller en rockklubb? Tiden har liksom bara stannat känns det som...det var verkligen ett annorlunda och sevärt ställe!! Det blev många fotade kort där.Vi hade för övrigt tur med att det inte var någon kö med färjan, vi åkte direkt på. Vi är helnöjda med dagen!
Nu har vi i princip sett hela Gotland och det har varit en intensiv vecka med caching, utflykter, shopping. Och god mat!
En sak är säkert enligt skröner: Gotland vimlar av Stockholmare! De finns överallt och låter mycket!

Inga kommentarer: