lördag 4 augusti 2012

Sista dagarna innan rutinerna och den vanliga vardagslunken startar

Wow vilken härlig ledighet vi har haft! En del tror att vi har fikat oss igenom semestern och då får de väl tycka det! Vi har gjort många små besök på många "smultronställen" och då tillhör det väl att fika:)! "Kvalitetstid tillsammans". Vi har cachat, lagt ut och letat. Vi var även och besökte Sveriges enda geocachingaffär och den finns i Stenungsund och ägas av Dottan! Vi har även haft besök av min bror Bengt och hans familj: Det blev mycket roligheter som tex Liseberg, Läckö och andra sevärdheter.
Vi såg även en dag det blåa stationshuset i Vara, det var en härlig upplevelse. Samband med det besöket fikade vi på Nordpolens konditori, oj vilket gott fika ock bra service. Bla. hittade jag en centraldammsugare i deras kakdisk, rolig!
Ja när de tömde ena fallenfåran i Trollhättan var vi där och kikade, det känns självklart att vara med när en historia skrivs!
Mitt upp i allt så är ett företag och lägger om taken på alla husen och nu var det vår tur. Det börjar bankas redan kl 7.00 på morgon och de dunkar på rejält! Men det blir bra när set är klart. Att vi tagit en massa bilder kanske du har redan sett och det är ju verkligen ett sätt att föreviga det man upplevt!
Vi är helnöjda! Dessutom har vi gjort det bästa av det svenska vädret genom att inte låta det styra oss. Summan av kardemumman är vi så rika på fina stunder och upplevelser!

Inga kommentarer: